Ateliere online

Atelier Implicare civică și cetățenie activă

Când spunem Implicare civică, vorbim despre participarea activă la construirea unei societăți cât mai sănătoase, la dezvoltarea și consolidarea acesteia prin contribuția fiecărui cetățean. Apartenența la o comunitate este una dintre nevoile principale ale oamenilor, fapt ce reprezintă o bază solidă în nevoia de a avea grijă unii de ceilalți, a acționa în favoarea binelui public și a ne implica în rezolvarea problemelor societății.

Atelier AI & CHATGPT

Inteligența artificială este o tehnologie ce imită inteligența umană în efectuarea sarcinilor și este considerată o tehnologie determinantă a viitorului.Ca să putem înțelege mai bine avantajele AI și cum să utilizăm corect și sigur această unealtă a viitorului, este primordial să cunoaștem toate aspectele, informarea fiind esențială pentru generațiile actuale.

Atelier De la Furie la Bucurie

Atelier de dezvoltare personală pentru copii și tineri adolescenți. Recunoașterea și gestionarea emoțiilor sunt esențiale pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. Atelierul urmărește dezvoltarea inteligenței emoționale și construirea încrederii în sine.

Atelier "Prezintă-te cu încredere în fața camerei"

Majoritatea oamenilor nu se simt confortabil atunci când sunt în fața camerei de filmat. Și acest lucru este normal, deoarece nu ne naștem cu această abilitate, însă o putem dobândi. În acest atelier vei descoperi cum să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a avea o prezență cât mai încrezătoare și naturală în fața camerei de filmat.

Atelier Eficiență personală

Eficiența personală este abilitatea obținută printr-un proces amplu, ce ne ajută să organizăm și să prioritizăm activitățile din viața noastră, fie că vorbim despre activități școlare/profesionale, activități extracurriculare sau gestionarea timpului liber.

Atelier Abilități de comunicare

Comunicarea – baza tuturor relațiilor interumane și proces esențial prin care oamenii reușesc să transmită emoții, sentimente sau informații. Rolul său este vital în viața socială, prin intermediul comunicării reușim să ne exprimăm și totodată să-i înțelegem pe cei din jur, din acest motiv este necesar să știm cum să comunicăm corect și eficient.

Atelier Valori personale

Toată lumea vorbește despre valorile personale, însă știm oare cum să le descoperim, la ce ne ajută și cum ne influențează acestea? Valorile personale reprezintă baza pe care ne construim dorințele și obiectivele. Acestea ne ajută să descoperim ce contează pentru noi, sunt principiile pe care ni le conturăm în copilărie, le tatonăm în adolescență și pe care le fundamentăm la maturitate.