GrowEdu este răspunsul întrebărilor pe care și le pun părinții, copiii și tinerii când își dau seama că nu doar cunoștințele despre o anumită materie le dau startul potrivit pentru viață.

 Avem cu toții nevoie de a putea să ne exprimăm fără teama de a fi judecat, de a ne argumenta opiniile, avem nevoie să ne organizăm timpul fără ca temele, task-urile noastre să devină povară și în afara școlii sau a jobului. Avem nevoie să știm care sunt valorile personale după care ne ghidăm pentru a înțelege cum luăm decizii pe baza lor și avem nevoie să simțim că putem face ceva pentru comunitatea în care trăim, că împreună, putem deveni activi civic și să contribuim la o viață așa cum ne dorim.

 Acum copilul tău are șansa să fie mai mult decât ai reușit tu, nu prin sacrificiu, nu prin presiunea societății, ci prin valorile sale, prin exprimare care să nu îl pună la colț.

 Trainerii sunt aici pentru el, pentru copilul care te privește curios în fiecare zi, pentru copilul care știe că visurile depind de el, pentru copilul tău care astăzi este tânărul ce pune accent pe valorile sănătoase, pentru tânărul care crede că își poate aduce contribuția în societate, dar nu știe cum.

 Suntem aici pentru tine, pentru a te ajuta să fii mai aproape de copilul tău, pentru a-i oferi atelierul de care are nevoie, pentru a crește frumos, în armonie cu el, cu cei care îi împărtășesc valorile. Șansa de a participa la unul dintre atelierele susținute de noi poate fi modul tău de a-l susține pentru a urca treaptă cu treaptă pe scara vieții, fără teamă, fără prejudecăți, ci cu un plan bine pus la punct, cu un program favorabil pentru dezvoltarea sa personală, cu inteligență emoțională și cu abilitatea de a comunica eficient indiferent de rol, de statut, de nevoie.

 Trainerii noștri au în medie zece ani de experiență în lucru cu copiii și tinerii în programe non-guvernamentale, unde accentul a fost pus pe dezvoltarea personală ca o necesitate pentru a ajunge la succes în societatea de astăzi. Cunoașterea abilităților personale și descoperirea potențialului personal poate să aducă schimbarea în viața unui copil și a unui tânăr, să fie imboldul de care are nevoie pentru a-și putea construi independent, dar și în echipă propria viață.

  Nu știi ce atelier să alegi pentru copilul tău?  
Scrie-ne și îți vom fi alături cu informații și recomandări pentru a face cea mai bună alegere! 

support@growedu.ro

Vrei sa fii la curent cu noutățile?

Înscrie-te la newsletter și vei primi cele mai noi informații despre atelierele noastre!