Cum dezvoltăm competențele pentru viață ale copiilor?

Este una dintre întrebările pe care mulți dintre părinți și le pun. Tocmai de aceea am dezbătut subiectul într-un webinar live pe pagina oficială Facebook GrowEdu.

Trei profesioniști din domeniul educației și al dezvoltării personale au venit cu soluții pentru ca părinții să găsească modalități prin care să ajute copiii să își dezvolte competențele.

Dar ce înseamnă competențe, cum îmi pot ajuta copilul să evolueze, care sunt competențele pe care se va pune accent când vine vorba despre educație și carieră, ce competențe se vor cauta pe piața muncii?

În cadrul webinarului „Cum dezvoltăm competențele pentru viață ale copiilor?”, ce s-a desfășurat în data de 16 mai 2023, au fost primite răspunsuri la aceste întrebări. Invitații au venit cu sfaturi și au pus accent pe competențele secolului XXI, deoarece vrem să ne ajutăm copiii să crească și să-și clădească cu puțin ajutor viitorul strălucit de mâine.

Așadar, evenimentul online a pus accent pe competențele secolului XXI:

  • Comunicare eficientă;
  • Gândire critică;
  • Lucru în echipă;
  • Competențe digitale;

Webinarul a venit ca urmare a deciziei Comisiei Europene de a da startul pe 9 mai 2023 a Anului European al Competențelor.

Vă invităm să vizualizați webinarul la care au participat cei 3 invitati, Ina Radu Miron (Communication & Office Manager  în cadrul Fundației Autonom), Răzvan-Gabriel Zaharia (antrenor Psiho & Psihoterapeut pentru Performanță și Viață Bună Împreună®) si Fabiola Hosu (CEO și fondator Questfield School).

Vrei sa fii la curent cu noutățile?

Înscrie-te la newsletter și vei primi cele mai noi informații despre atelierele noastre!