Karina Popescu

Experiență: 7 ani

Specializare și expertiză: training, proiecte educaționale

Hei, tuturor! Numele meu este Karina și cred cu fermitate în puterea magică a blândeții și vindecării. Poate de asta fac ceea ce fac, pentru că, pentru mine, lucrul cu oamenii reprezintă cea mai frumoasă împlinire. 

Sunt psiholog clinician și educațional, edu-prenor și om cu o afinitate profundă pentru cărțile vechi, ceaiurile calde, chiar și vara, și îmbrățișez cu drag si curiozitate fiecare oportunitate care-mi oferă ocazia de a da mai departe. De la ateliere de dezvoltare personală, la grupuri de terapie și training-uri, consider că cel mai frumos lucru care se întâmplă în proiectele pe care le facilitez este crearea de conexiuni între și cu participanții. Încerc să creez un cadru sigur, în care fiecare participant să simtă că își poate exprima liber părerea și să se simtă binevenit, astfel încât la final să plece cu un “ceva” pe care să îl ducă mai departe și în comunitatea din care aparține, pentru că mai cred cu tărie și în puterea oamenilor de a transforma lumea într-un loc mai bun. 

Mă simt onorată să pot face parte din procesul vostru de învățare și sper să putem trăi împreună experiențe cu cât mai mult sens! 

Vă aștept cu drag să ne cunoaștem!