Cristina Turcu

Experiență: 19 ani

Specializare și expertiză:  litere, comunicare și resurse umane, training, proiecte educaționale

Numele meu este Cristina și sunt o persoană pasionată și entuziastă, căreia îi place să lucreze cu copiii și adulții, să îi ajute să își atingă potențialul maxim. 

Experiența mea în lucrul cu copiii m-a ajutat să dezvolt abilități solide în comunicarea și interacțiunea cu aceștia. Am lucrat atât în domeniul educației formale, cât și în programe de dezvoltare personală. Am avut ocazia de a sprijini copiii în obținerea performanțelor școlare, de a promova creativitatea și de a le dezvolta abilitățile sociale și emoționale.

Implicarea mea în educația adulților m-a adus în contact cu o varietate de persoane și nevoi. Ca trainer, am facilitat sesiuni de formare și training-uri, oferind suport și îndrumare în dezvoltarea competențelor profesionale și personale ale adulților. Am fost implicată în proiecte care au vizat îmbunătățirea abilităților de comunicare, precum și creșterea încrederii și motivației lor.

Experiența mea în lucrul cu copiii și adulții, împreună cu implicarea mea în educația formală și nonformală m-au învățat să abordez fiecare situație cu atenție și adaptabilitate. Sunt mereu în căutarea oportunităților de a învăța și de a crește, pentru a putea aduce un impact pozitiv în viața celor pe care îi însoțesc pe parcursul călătoriei lor educaționale și dezvoltării personale.