Despre: Anghel Anca

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (153 votes, average: 4,20 out of 5)
Încarc...
  • Rol : Trainer
  • Website :
  • Experiență : +10 ani
  • Specialist în : Psiholog clinician, Iubitor de artă și culoare, Militant al educației non-formale și experiențiale
Subiecte
Denumirea CursuluiNumele lecției:DificultateLungime
De la Furie la BucurieDe la Furie la Bucurie - Sesiunea IV50 mins
De la Furie la BucurieDe la Furie la Bucurie - Sesiunea III50 mins
De la Furie la BucurieDe la Furie la Bucurie - Sesiunea II50 mins
De la Furie la BucurieDe la Furie la Bucurie - Sesiunea I50 mins

Despre mine

Psiholog clinician, Iubitor de artă și culoare, Militant al educației non-formale și experiențiale

 

🖤Specializare in domeniul psihologiei clinice, Consiliere și Psihoterapii Congnitiv- Comportamentale; Intervenții în Dezvoltarea Umană.  Absolventă a cursului post-universitar de Terapie Asistată de Animale, a programului de formare Psihopedagogică, nivelul I și II și a cursului Intervenția Bazată pe Relații de Încredere® – o  abordare ce vizează persoanele care lucrează cu acei copii care au avut parte de abuz, neglijare, sau alte tipuri de traumă.

🖤Experiență de peste 10 ani de voluntariat și internship în diverse domenii ale educației (asociația Ajungem-Mari, Ingenious Drama, Growings, Cognitrom, Asociația Internațională de Coaching Cognitiv-Comportamental, Lumira, Academia CLAR).

🖤Experiență de lucru ca și educator în cadrul grădiniței Montessori din Cluj-Napoca, ca și terapeut ABA în cadrul asociației Betania - Bacău; trainer in cadrul proiectelor de consiliere în carieră Career Bus - UNICEF, Școlile satelor noastre; asistent in cadrul taberelor educaționale pentru profesori și co-creator în cadrul programelor de dezvoltare psiho-emotională CLAR pentru copii și adolescenți.

🖤Militant al educației în toate formele ei  - explorând în deosebi educația non-formală și experiențială. Aceasta din urmă presupune învățarea în urma unui proces de reflecție asupra experienței proprii, valorificând conexiunea cu celălalt dar și o cunoaștere mai profundă a sinelui și a lumii.