Campaniile noastre

 Grow 1200

 

Am lansat campania Grow1200 pentru a le fi alături copiilor care sunt în risc de abandon școlar și fac parte din programele desfășurate de Școala de Valori: „Intervenții integrate de stimulare a participării la educație a copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate” și „Măsuri de integrare de prevenire a abandonului școlar și protecție a copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate”. 

Din 2010 până în prezent, Școala de Valori a fost alături de aproape 150.000 de copii și tineri.

Tu poți susține cauza copiilor care au nevoie de stimularea participării școlare și care luptă cu abandonul școlar.                                                       

                       

 

 

 

 

 

 

                                              

Pentru a fi alături de cei 1200 de copii, poți achiziționa atelierele de dezvoltare personală pentru desfășurate de GrowEdu.ro. 20% din suma plătită va merge către cele două programe, ca un plus pentru 1200 de elevi din comunitățile vulnerabile din județele Vrancea, Dâmbovița, Constanța, Tulcea, Galați și Vaslui. 

Împreună în ecosistem putem să rezolvăm problemele recurente ale noii generații.                                                                                                                                            La Școala de Valori punem pe primul loc programele educaționale care îi ajută pe copii și tineri să descopere lumea interactiv, motivându-i să-și continue studiile și să ajungă la viața pe care și-o doresc. Există potențial în fiecare copil, să-l ajutăm împreună să și-l descopere, să îl dezvolte, să fim „ghizi” în construirea  propriei vieți. 

Aflați mai multe despre proiectele care îi implică pe cei 1200 de elevi aici:      

https://scoaladevalori.ro/interventii-integrate-de-stimulare-a-participarii-la-educatie-a-copiilor-cu-parinti-plecati-la-munca-in-strainatate/

https://scoaladevalori.ro/masuri-integrate-de-prevenire-a-abandonului-scolar-si-protectie-a-copiilor-cu-parinti-plecati-la-munca-in-strainatate/